ЛевскиПърва загуба в контролните си мачове от началото на годината

...
ЛевскиПърва загуба в контролните си мачове от началото на годината
Коментари Харесай

Контролни мачове

" Левски "

Първа загуба в контролните си мачове от началото на годината претърпя " Левски ". Тимът отстъпи с 0:1 на лагера в Турция от локалния втородивизионен " Генчлербирлиги ". Преди това " Левски " записа три равенства. Резултатът бе гарниран със слаба игра. Единственото попадение за противника вкара Илкер Каракаш в 71-ата минута от дузпа. Гол на нападателя на " сините " Билал Бари бе анулиран в 26-ата мин. поради засада, а в 38-ата мин. Радослав Цонев улучи сглобката на вратата от директен свободен удар. Мачът бе изгледан от притежателя на " Левски " Наско Сираков, както и новото попълнение Ноа Сундберг, който се завърна от шампионата за Купата на африканските народи, където взе участие с отбора на Гамбия. След мача треньорът Станимир Стоилов одобри относително умерено резултата, само че изрази терзание от неточността на играчите си в офанзива.

" Една потребна инспекция против много убеден тим. Станаха хубави конфликти - и физически, и тактически. Продължаваме да изпитваме усложнения в завършващата фаза, където би трябвало да сме по-уверени. Имаше обстановки, които трябваше да осъществяваме. Мисля, че във фаза отбрана стоим по-добре в сравнение с във фаза офанзива. Трябва да подобрим увереността при контрола на топката. Това са проблеми, които се вземат решение с положителни игри и победи. На този стадий това са хората, на които ще разчитаме, няма да търсим нападател. Добра инспекция, само че имаме проблеми в завършващата фаза. Това споделих и на Наско Сираков ", разяснява Стоилов.

Следващата инспекция на " Левски " е в петък против " Динамо " (Киев).

 

" Лудогорец "

Шампионът " Лудогорец " завърши лагера си в Турция с победа - 1:0 над " Динамо " (Тбилиси). Така равносметката за новия треньор на разградчани Анте Шимунджа досега е два триумфа, две равенства и една загуба. Точен против грузинския отбор бе Стефан Баджи в 68-ата мин.

" С този мач показахме, че можем да играем добре в отбрана. Видях убеденост и страст. Днес искахме да спечелим, за разлика от вчерашния ден (б.ред. - 1:4 от " Динамо ", Киев), в който бяхме наивни. Имаше доста нови играчи, които се борят за своето място “, сподели словенецът незабавно след края на срещата. Вчера още веднъж пресирахме, само че не успявахме да го вършим като тим. Имаме качеството, само че във всяка обстановка би трябвало да играем като тим и да се представяме решително ", съобщи след края Анте Шимунджа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР