Първото заседание на 50-я парламент приличаше на представление на цирк

...
Първото заседание на 50-я парламент приличаше на представление на цирк
Коментари Харесай

Гюнер Тахир: Първото заседание на 50-я парламент приличаше на представление на цирк Балкански

Първото съвещание на 50-я парламент приличаше на зрелище на цирк " Балкански ". Това съобщи пред БНР Гюнер Тахир, ръководител на Нацинално придвижване за права и свободи – Н.

" За да бъде определен ръководител на Народно събрание, Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало да отстъпи крачка обратно и да предложи различен човек. (Кандитурата на - Рая Назарян, не събра нужната поддръжка. А от партията са безапелационни, че няма да я отдръпват - бел.ред.) Има най-малко поне две - три имена в, които са консенсусни и биха били подкрепени от другите парламентарни групи ". 

Тахир счита, че има аргументи, заради които отбягва опцията да сформира държавно управление единствено с.

" Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г видя, че през годините който се събра с, отиде в небитието ". 

Ако Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Пеевски въпреки всичко получат поддръжка и сформират кабинет, по-късно няма да може да ги познаем - ще ръководят по този начин, както си знаят, предвижда Тахир.

" " - " "   " изпраха " Борисов и Пеевски през предходния мандат, в този момент те са нужни на Борисов, с цел да не остане самичък с Пеевски, обясни още Тахир. 

51% е шансът да се сформира държавно управление, уточни той.  " С третия мандат и да бъде експретен кабинет ".

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябваше да участва персонално на срещите за сформиране на държавно управление, означи още ръководителят на Н. 

Тахир разяснява отхвърли на президента да се възползва от правото си на послание към народните представители. 

" Това демонстрира, че им няма дожверие, че ще създадат кабинет ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР