Левски гледа десетки футболисти за подсилване през летния трансферен прозорец.

...
Левски гледа десетки футболисти за подсилване през летния трансферен прозорец.
Коментари Харесай

Разкриха трансферните планове на Станимир Стоилов

Левски гледа десетки футболисти за укрепване през летния трансферен прозорец. Със сигурност на „ Герена “ ще привлекат най-малко шест нови попълнения, написа „ Мач Телеграф “.

Причината за огромната селекция се крие в неналичието на дълбочина на състава. При успеха с 1:0 над Черно море в петък треньорът Станимир Стоилов разполагаше с общо пет запаси. Две от тях – Радослав Цонев и Иван Горанов, напущат след края на шампионата. Здравко Димитров и Димитър Костадинов пък бяха отписани поради дисциплинарни аргументи.

Повечето от набелязаните футболисти са чужденци. Интересното е, че все още не се търсят играчи единствено за две позиции – халф и вратар. Дори и Николай Михайлов да напусне, което за момента наподобява малко евентуално, Станимир Стоилов ще заложи на 17-годишния Пламен Андреев и ще бъде даден късмет да други вратари от школата.

Относно халфовата линия за момента се чака окончателното решение на белгийския Ломел по отношение на договарянията за продължение на наема на Филип Кръстев. В Левски са оптимисти за позитивен отговор. Освен това на „ Герена “ към този момент подписаха с Ивелин Попов.

„ Сините “ гледат най-много офанзивни футболисти, защото имат потребност от опция на Билал Бари. Освен централен нападател се търсят флангови играчи и бранители.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР