Летният туристически сезон започна и с примамливи цени на нощувките.

...
Летният туристически сезон започна и с примамливи цени на нощувките.
Коментари Харесай

Колко ще ни струва ваканцията

Летният туристически сезон стартира и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, в сравнение с в разгара на сезона през юли и август, оповестява NOVA.

„ Минус 20 % през целия юни. Цените за юни стартират от 70-75 лева на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив ”, показва Баяр Бекир, маркетинг управител на верига хотели в „ Слънчев бряг ”.

„ Тази година сме се насочили към фамилния туризъм,  имаме специфичен пакет, с който при двама възрастни две деца до 12 година се настаняват гратис ”, прибавя Бекир. Той регистрира, че сега има повече туристи от Румъния, само че и от Полша, Унгария и Чехия. В други хотели оферират спомагателна безвъзмездна нощувка при платени шест. Отстъпките в цените за български туристи доближават до 40%. Нощувка с ол инклузив в хотел с категория „ три звезди ” в „ Слънчев бряг ” стартира от 28 лева за първата половина на юни. През август цената към този момент ще е най-малко 66 лева

На юг от Бургас апартамент за 5 души в хотел с басейн ще коства най-малко 100 лева до края на юни. Цените през август към този момент ще почват от 170 лева дневно.

В „ Свети Влас ” цените в четиризвездните хотели стартират от 90 лева Същите са офертите и в Синеморец, а в Царево нощувката започва от 70 лева Заетостта на хотелската база сега е ниска – сред 5% и 7%, само че през август се чака да доближи 60-70%.

По Северното Черноморие също оферират атрактивни предложения. Нощувка в първокласен хотел в „ Златни пясъци ” сега стартира от 62 лева, като се чака през август цената да се удвои.

 В Гърция цените са с 25-30% по-ниски през юни. В момента цената с проведен превоз за 5 нощувки със закуски и вечери в гръцки хотел стартира от 400 лева

В Керамоти през юни нощувка в двойна стая стартира от към 60 лева, а на о-в Крит - от 115 лева Като екстри се оферират безвъзмездни шезлонги и питиета на плажа, и даже спомагателна вечеря, както и вдишване на част от цената на PCR теста за ковид-19. Над 20 острова в Гърция са оповестени като свободни от ковид-19 – всички локални поданици са имунизирани и не са регистрирани случаи на коронавирусната зараза това лято.

Отварят и курортите в Турция. Там цените тази година обаче са с 20-30% по-високи поради спомагателните разноски за противоепидемични ограничения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР