Летището в Хамбург остана затворено в неделя, съобщиха властите, докато

...
Летището в Хамбург остана затворено в неделя, съобщиха властите, докато
Коментари Харесай

Летището в Хамбург остава затворено: Отменени са 136 полета

Летището в Хамбург остана затворено в неделя, оповестиха управляващите, до момента в който полицията води договаряния с похитителя.  Летищните управляващи оповестяват в обществената мрежа Х , че 136 полета са анулирани.

Летището затвори за всички идващи и заминаващи полети в събота вечерта, откакто полицията дойде на място, с цел да се оправи с мъж, който мина през преграда на територията на летището с дете.

Автомобилът на 35-годишния мъж и 4-годишната си щерка е паркирана под аероплан на турските авиолинии, а полицията води договаряния с него от вечерта на 4 ноември.

" Данните за следствията към 5 ноември: през днешния ден са планувани общо 286 полета (139 заминававащи и 147 пристигащи), които би трябвало да превозят към 34 500 пасажери. В момента 126 полета към този момент са анулирани (70 заминаващи и 56 кацащи). 5 " Пристигащи полета са пренасочени към други летища. Ще има нови анулирани полети и закъснения през целия ден “, се показва в изказване на пресслужбата на летището.

Освен това е обявено, че шест заминаващи и четири идващи полета са били анулирани вечерта на 4 ноември. Други 17 самолета, пътуващи за Хамбург в събота, бяха пренасочени към други летища. Общо случаят засегна проектите на почти 3200 пасажери в събота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР