Лестър разби Арсенал с класическото 3:0 в двубой от 36-ия

...
Лестър разби Арсенал с класическото 3:0 в двубой от 36-ия
Коментари Харесай

Лестър отдалечи Арсенал от ШЛ

Лестър разруши Арсенал с класическото 3:0 в дуел от 36-ия кръг на Премиършип с попадения на Тилеманс и две на Варди. Мейтланд-Найлс от Арсенал беше изпъден в 36-ата минута на дуела.

Срещата стартира двуостро с офанзиви и към двете порти. В 8-ата минута Мадисън стреля към вратата на Лено, само че топката се отклони от Мейтланд-Найлс и излезе в корнер. Гостите отвърнаха с удар на Лаказет след пас на Колашинац, само че защитник застана на пътя на топката.

Мадисън стреля рисково в 19-ата минута на срещата, само че топката мина настрана от вратата. Четири минути по-късно Лаказет стреля, само че топката не откри задачата.

В 28-ата минута Лено избави тима си от попадение, откакто избави рисков удар на Ндиди с глава. Четири минути по-късно Варди пропусна да се разпише. В 35-ата минута Ивоби стреля добре, само че Шмайхел беше на мястото си.

В 36-ата минута Мейтланд-Найлс остави съотборниците си с човек по-малко, откакто получи втори жълт картон за жестоко нарушаване и Арсенал остана с 10 души на терена.

През втората част Лестър се разигра и в 59-ата минута пристигна и първото попадение в мача. Мадисън центрира отдясно и постави топката на главата на Тилеманс, който откри резултата. В 72-ата минута съдията си затвори очите при рискова офанзива на Арсенал и удар без топка, като остави играта да продължи.

До края на мача на терена имаше единствено един тим в лицето на " лисиците " и с две попадения на Варди в края на дуела беше поставена точка на разногласието - 3:0 за Лестър и трето следващо проваляне за " артилеристите " в шампионата. След този триумф Лестър е на 8-ото място с актив от 51 точки, а Арсенал е на петата позиция с 66.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР