Лестър може да стане първият град в Англия с наложена

...
Лестър може да стане първият град в Англия с наложена
Коментари Харесай

Град на Острова може да въведе пълна карантина

Лестър може да стане първият град в Англия с наложена местна цялостна карантина след неотдавнашен скок в случаите на ковид, написа London Evening Standard.

Вътрешният министър Прити Пател удостовери, че градът в Източен Мидландс може евентуално да наложи нови ограничавания в опит да спре пика на COVID-19. Здравният министър Мат Ханкок разгласи, че се преглежда опцията, откакто той е станал „ много обезпокоен “, когато през първата половина на юни бяха регистрирани 658 нови случая в региона на Лестър, написа вестникът, представен от организация " Фокус ".

Министър Пател съобщи за Лестър пред една от националните малките екрани: „ Ще окажем поддръжка на Лестър и в действителност здравният министър беше по отношение на доста от нас през уикенда, обяснявайки някои от ограниченията, поддръжката за тестване, запаси, които ще бъдат обезпечени на локалната власт. “ „ При локалните експлоадирания на болестта е добре да има локализирано решение във връзка с контрола на инфекцията, общественото разграничаване, тестването и доста от инструментите в действителност в границите на системата на публичното здраве, които ще бъдат приложени по едно и също време за надзор на вируса, с цел да спрем разпространяването, тъй че да можем да сложим инфекцията под надзор ", уточни Пател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР