Лесна победа с 4:1 срещу аутсайдера изкачи Уругвай на четвъртото

...
Лесна победа с 4:1 срещу аутсайдера изкачи Уругвай на четвъртото
Коментари Харесай

Уругвай вкара в 1-ата минута и разгроми Венецуела

Лесна победа с 4:1 против новобранеца изкачи Уругвай на четвъртото място квалификациите за Мондиал 2022 в зона КОНМЕБОЛ. Домакините преобладаваха напълно в дуела на " Сентенарио " и реализираха експресивен триумф с голове на (1`), (23`), (45`) и Луис Суарес (53`) - д.

Уругвайците бяха в серия от 4 следващи загуби, преди да вземат доста значими три точки в гостуването си на, а през днешния ден нямаха никакви проблеми против последния в класирането. " Урусите " направиха летящ старт и поведоха още в 1-ата минута с гол на. Новото попълнение на посрещна неприятно отбита от отбраната топка и я прати в мрежата на.

Второто попадение беше дело на в 23-ата минута. Атаката стартира от, а проби до аутлинията и подаде на халфа на Фламенго и той не сбърка. Последваха няколко пропуща на Суарес и, само че в самия завършек на полувремето нападателят на се разписа. Той реагира най-бързо след безредие в наказателното поле и със задна ножица заби топката в опразнената врата.

Домакините продължиха да притискат противника и през второто полувреме. В 49-ата минута те получиха дузпа за нарушаване на, която Суарес пропусна. Реферът обаче подреди осъществяването да бъде повторено и този път звездата на преодоля.

При 4:0 домакините понижиха тмепото и разрешиха на противника да върне един гол. Негов създател стана Хосеф Мартинес в 65-ата минута след груба неточност на Хосе Хименес. Малко преди този момент гол на Кавани беше анулиран поради напълно тънка засада.

Уругвай към този момент има 22 точки и се намира на 4-о място в класирането. В последните два кръга двукратните международни първенци ще посрещнат Перу и ще гостуват на Чили.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР