Лесна домашна рецепта от чесън, ябълков оцет и мед е

...
Лесна домашна рецепта от чесън, ябълков оцет и мед е
Коментари Харесай

Чудо! Тези 3 съставки ще ви излекуват за дни!

Лесна домашна рецепта от чесън, ябълков оцет и мед е същински лек при хипертония, болки при артрит и висок холестерол. Освен това укрепва имунитета и ще ви защищити от грипа.

За приготвянето на лечебната примес ще са ви нужни 10 скилидки чесън, една чаша ябълков оцет и една чаша естествен мед. Трите съставки се разбъркват до еднородна примес.

Първо обелете чесъна и счукайте скилидките в съд. След това прибавете ябълковия оцет и меда и започнете старателно да бъркате.

Готовата примес се реалокира в стъклен буркан и се съхранява в ледник 2 часа преди да се употребява.

От приготвената примес хапвайте по 2 чаени лъжици всяка заран, най-малко половин час преди хранене. Ефектът от потреблението на лека ще се забележи още на 5-тия ден, а може да продължите да приемате от сместа с месеци, с цел да укрепите здравето си.

 Чесън

С микса сред трите продукта кръвното ви налягане ще се възстановява, неприятният холестерол в кръвта ще стигне по-ниски равнища, а имунитетът ви ще е по-силен, предпазвайки ви от грипната зараза.

Чесънът съдържа потребни микроелементи като цинк и cepни съединения, ефикасни за работата на сърцето и кръвоносните съдове. Освен това е естествен антибиотик, който още от древността се употребява като медикамент против разнообразни болести.

Натуралният печелен мед също е прочут с лечебните си свойства. Той укрепва здравето със своите микроелементи и други потребни субстанции.

Приемът на гладно на ябълков оцет още в предишното е употребен при ставни болести, диабет, разширени вени, кожни проблеми и синузит.

За да сигурен резултатът, е целесъобразно също да намалите потреблението на алено месо и да засилите приема на вода.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР