Леонардо да Винчи е велик гений. Всяка негова творба е

...
Леонардо да Винчи е велик гений. Всяка негова творба е
Коментари Харесай

Записал ли е Леонардо да Винчи датата на края на света в „Тайната Вечеря?

 Леонардо да Винчи е популярен талант. Всяка негова творба е пропита с великолепие и съвършена хубост, което потвърждава една от творбите му Мона Лиза, чиято цена е 700 милиона паунда.

Но друго създание на великия талант стана обществено притежание, в което да Винчи може да е зашифровал мистериозно обръщение до потомците. Според някои откриватели посланието крие същинската дата на началото на края – Апокалипсиса.

Всичко това е предадено от шедьовър, наименуван „ Тайната вечеря “, който изобразява последните няколко часа на Исус Христос, прекарани със своите апостоли. Работата по тази картина стартира през 1495 година и е приключена три години по-късно.

Правени са доста опити за възобновяване на картината. Официално творението е реставрирано през 1726, 1770, 1853, 1903, 1924, 1928 и 1978 година Повечето учени настояват, че на процедура не е останало нищо от оригинала на картината. Но те не стопират да се пробват да намерят истинските бои на Да Винчи в множеството пластове, както и чернови на картината.

Сабрина Сфорца Галиция, изкуствовед – историк, родом от Италия, изследва картината от 2010 година Основното изобретение за нея е една от частите на картината, а точно централния прозорец, в който е зашифрована избрана мистерия.

Според момичето, решавайки тази мистерия, човечеството може да разбере датата на края на света.

На 21 март 4006 година ще стартира Великият потоп, който ще завърши на 1 ноември същата година, след което ще бъде маркирана „ нова епоха в живота на човечеството “.

Кодът на Да Винчи, съгласно изследователката, се крие в комплицираната трактовка на знаците на зодиакалния кръг, а 24 букви от латинската писменост са знаци на времето.

Посещавайки тайните архиви във Ватикана, Сабрина Галиция съумява да се приближи на още една крачка до разплитането на античния пъзел. Тя съумява да изучи ръкописите на художника, направени от него, до момента в който рисува. След прочитане на творбите на Леонардо да Винчи е направено съмнение за приблизителната дата на края на света.

Но сега Сабрина е разкрила доста нова информация за истинската картина и в този момент написа още една книга.

По материали на ParanormalLife


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР