Лентата "Дюн: Част втора" ще излезе на екран малко по-късно

...
Лентата "Дюн: Част втора" ще излезе на екран малко по-късно
Коментари Харесай

Голям шок за феновете на филма Дюн, какво ще се случи догодина

Лентата "Дюн: Част втора " ще излезе на екран малко по-късно от предстоящото - през ноември, вместо през октомври 2023 година, заяви Юнайтед прес интеренешънъл, базирайки се на "Уорнър брадърс ".

От студиото оповестиха, че изместват датата, на която ще излезе продължението на версията на "Дюн " по романа на Франк Хърбърт, снимана от канадския режисьор Дени Вилньов, от 20 октомври 2023 година на 17 ноември същата година.

По същото време по кината се чака да тръгне "Балада за пойни птици и змии " - предистория на "Игрите на глада ".

От "Уорнър брадърс " оповестиха още, че към момента неозаглавен филм от поредицата "Годзила против Конг " ще излезе на екран на 15 март 2024 година

Римейкът на "Дюн ", сниман от Дени Вилньов, се появи по кината и стрийминг платформата HBO Макс през ноември 2021 година и осъществя доходи от над 400 милиона $. Филмът беше номиниран за 10 награди "Оскар " и завоюва шест, измежду които за операторско майсторство, образни резултати и истинска музика.

Тимъти Шаламе, Ребека Фъргюсън, Зендая, Хавиер Бардем и Джош Бролин се чака да се завърнат за продължението на "Дюн ", фотосите за което ще стартират през есента в Будапеща. Леа Сейду, Флорънс Пю, Кристофър Уокън и Остин Бътлър също ще се причислят към актьорския състав.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР