Лекоатлетът Християн Стоянов бе отличен за Спортист №1 с увреждания

...
Лекоатлетът Християн Стоянов бе отличен за Спортист №1 с увреждания
Коментари Харесай

Християн Стоянов: През последните месеци срещаме невероятна подкрепа

Лекоатлетът Християн Стоянов бе отличен за " Спортист №1 с увреждания " по време на обичайна анкета за " Спортист на България ".

Стоянов не съумя да участва персонално на церемонията в столицата, защото е на предварителен лагер в Африка, само че изпрати видеообръщение, с което да благодари за гласуваното доверие от страна на спортните публицисти.

" Скъпи българи, признателен съм, че съм отличен в анкетата за " Спортист на годината " на България за 2023-та. Благодарен съм, че адресирам една сполучлива година и посрещам една от най-вълнуващите в живота ми - олимпийската година. Сигурен съм, че това е по този начин за всички в спортните среди. Щастлив съм, тъй като през последните месеци ние, хората с увреждания, състезателите с увреждания, срещаме невероятна поддръжка. Тази поддръжка ще ни изведе до нови върхове в спорта. Вярвам, че всеки от спортистите ще направи всичко нужно, с цел да може България да се показа почтено през идната година. Бъдете здрави, бъдете усмихнати и се наслаждавайте на яркото слънце, въпреки и да ви пече в очите ", приключи Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР