Леко ми е дискомфортно от това, че и на 10

...
Леко ми е дискомфортно от това, че и на 10
Коментари Харесай

Рашидов искрено и лично: Заради Слави внучките ми плачеха всяка вечер

Леко ми е дискомфортно от това, че и на 10 метра не мога да отида към този момент самичък. Предложиха ми да се преместя в резиденция, само че аз отхвърлих - имам животинче, в моят дом е топлинаат.

Това сподели новият ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов пред журналистката Соня Колтуклиева от Пик тв. 
-->
Рашидов се съгласи да разкрие детайлности от персоналния си живот. Той описа по кое време му е била сложена най-тежката диагноза - рак на гърлото. " Лекувах се в Гермаиня, признателен съм на професорите, тъй като ми дадоха късмет да приказвам към момента. Имам мъчно дишане поради притеснение на ларингса. Облъчван съм с радиация 3 месеца, бяха ми нарушени рецепторите за усетите. Около 3 месеца се хранех през стомаха, а не през устата. Върнаха ми гласа, само че това не е моят глас. Дишам тежко, само че освен от остаряване. Чувствам се добре ", сподели Рашидов. 

Ние не бяхме жестоки, когато бяхме млади, уточни още новият ръководител на Народно събрание. 

Колтуклиева показа, че Кирил Петков й е споделил, че татко му Петко Петков и Бойко Борисов са родени на една и съща дата. Тя описа още, че Петков й е предложил да каже на Борисов да отиде в клиниката на приятеля си в Съединени американски щати за една година, с цел да се рефрешне. Рашидов сподели, че " Промяната " са му симпатични. И уточни, че за Никола Минчев не може да каже нищо неприятно - интелигентен, просветен, хубав. Но акцентира, че с ненавист не може да се живее. " Ще им подаря една моя книга. В нея всичко е с факсимилета от най-великите мъже на света за мен ", сподели Рашидов. 

" Аз за разлика от Кирил Петков, който е щастливец, че татко му е жив, нямам близки живи от рода. Трябваше самичък да се построявам, лишен от най-топлата любов. Но жена ми, децата и внуците ме направиха благополучен. Синът ми има къща за посетители за ски в Австрия. Гледа своите деца, това беше неговият избор. За напускането му беше вионвен Слави Трифонов. Не съм знаел, че когато децата се подиграват с внучките ми в учебно заведение, те се прибират у дома и плачат. Синът ми сподели, че не желае децата му повече да плачат.  " Учим децата на много неприятно. 15-годишни са тролове. Директно ми звънят по телефона - назовават ме мултак, безсрамник. Аз имах едно другарство. Аз съм човек, който не си предава приятелите. Има една сентенция - когато турчин ти стане другар, не си гледай гърба. За жал политическата ненавист основава общонст от мразещи хора. Аз в никакъв случай никому зло не съм сторил ", разкри Рашидов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР