Лекарственият продукт „Хювемек“, съдържащ активното вещество ивермектин се радва на

...
Лекарственият продукт „Хювемек“, съдържащ активното вещество ивермектин се радва на
Коментари Харесай

Разграбват Инвермектин от аптеките

Лекарственият артикул „ Хювемек “, съдържащ дейното вещество ивермектин се радва на голям интерес в стотици аптеки в цялата страна, заяви Блиц.

Това се случва броени дни откакто Изпълнителната организация по медикаментите позволи свободната продажба на препарата.

Лекарството има извънреден резултат при потреблението му на ранна фаза на лекуване след заразяване с коронавирусна зараза.

Не инцидентно светила в медицината отпред с доцент Георги Попов и професор Иво Петров дадоха позитивната си оценка за " Хювемек ".

Притежателят на разрешителното за приложимост на „ Хювемек “ е „ Хювефарма “ ЕООД. В края на предишния месец компанията разгласи, че е направила огромно клинично изследване за потребление на ивермектин при лекуване на COVID-19. Това е първото многоцентрово, рандомизирано, двойно сляпо, плацебо-контролирано Фаза 2 проучване на територията на Европейския съюз, като тестванията са осъществени в интервала май-октомври 2020 година Проучването е стартирано незабавно след първите известия за открит in-vitro резултат на ивермектина против вируса SARS-COV-2 през април 2020 година

Има безапелационни данни, че ивермектинът блокира проникването на транспортния протеин на вируса в ядрото на клетката и затруднява мултиплицирането му.

Лекарството оказа помощ на десетки хиляди мъже и дами да се излекуват от Ковид-19. Един от тях Тодор Батков показа, че лекарството го е излекувало от подлото заболяване.

Към момента ивермектинът е позволен за хуманна приложимост в Съединени американски щати, Франция, Австрия, Германия, Дания, Холандия и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР