Лекарите около Стефан Данаилов поздравиха Аня Пенчева не само за

...
Лекарите около Стефан Данаилов поздравиха Аня Пенчева не само за
Коментари Харесай

Аня измъкна Ламбо от депресията

Лекарите към Стефан Данаилов поздравиха Аня Пенчева освен за разбиващата сърцата й игра в „ Актрисата “, само че и за упорството й да измъкне Стефан Данаилов от депресията, гарнираща от достса време насам здравословните му проблеми.  „ Ако тя не беше толкоз настоятелна и безапелационна, той надали щеше да се навие още веднъж да излезе на сцената. А в този момент е във форма и подготвен за лятно турне на спектакъла “, разясниха доктори и сътрудници. Големият артист, който играе Чарлз – швейцарски банкер и избраник на отказващата се от кариерата си примадона – завоюва аплодисменти след всяко свое присъединяване в действието с типичния си иронично-чаровен жанр. В представлението, което той  постави дружно със своята племеница Росица Обрешкова, тъгата и смехът на живота звучат във всяка имитация. Препълнената зала в Народния за следващ път избухна в аплодисменти, когато Мастера се появи върху своя скутер и с черна тениска с надпис „ Аз преборих анорексията “. На първите няколко реда бяха седнали най-големите почитатели на Ламбо от партията майка – Сергей Станишев с красивата си доведена щерка, Корнелия Нинова с мъжа си, Драгомир Стойнев, Петър Курумбашев, Кирил Добрев. Около Станишев и Нинова вееше осезателен студ. Дори Ламбо не съумя да ги приобщи към една маса на стилното празненство в „ Чек пойнт Чарли “. Докато беше в изисканото заведение на Явор Дачков и сестра му, Нинова не се отдели от Ламбо. „ Тя постоянно е край него – до момента в който го разведрява чисто човешки, не пропуща да се поучава за колизиите в Българска социалистическа партия “, подметнаха близки и на двамата. Вежди Рашидов и Красимир Велчев също не пропусна премиерата на остарелия си другар.

Стефан Данаилов и Аня Пенчева бяха с задачите си семейства във вечерта на своя успех в „ Актрисата “. Владко Данаилов, родният наследник на Ламбо от Ирен Кривошиева, дойде от Америка с жена си Виктория. Двамата към този момент не се канят да стават родители. „ Какво бебе - доста е ангажиран с тая медицина “, отхвърли плъзналите в последно време клюки за внуче Ламбо. И се смя на „ наследството “, с което сякаш бил  разпределял жилища, вили и милиони на наследниците си. Плътно до него, както постоянно, бяха доведеният му наследник Росен Цанков и племеницата му Росица Обрешкова с децата си – Виктор, Александра и Стефана. Близнаците на Росен – внуците на Мария, починалата брачна половинка на Мастера, и  кръстената на него внучка на починалата му сестра му Росица – безусловно го обожават.

Аня Пенчева пък провежда първата премиера в Народния на внука си Александър – безпределно сладкото бебе на Петя Дикова и Илиян Добромиров, което единствено на 45 дни показа аплаузите с фамозната си баба. Тя го прегръщаше и целуваше, до момента в който приемаше възторга и цветята на публиката. Щастливи от триумфа й край нея бяха синът й Ангел с гаджето си Ива, мъжът й Ивайло Караньотов – в супер кондиция след приключенията си в Еверест, сестра й Валя със фамилията си, както и сватовете – цялата фамилия на Илиян Добромиров. „ Ламбо е набрал такава инерция, че продължаваме гастролите из България “, показа Аня.  Техните сътрудници в спектакъла също получиха десетки поздравления – Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и Павел Иванов. Мариус Куркински беше измежду първите, които прегърнаха Аня, с цел да признае, че го е просълзила с една от финалните реплики на своята героиня: „ Ние, артистите, сме най-самотните хора на света “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР