Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира раздялата на ЦСКА-София

...
Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира раздялата на ЦСКА-София
Коментари Харесай

Паро: Нормално е да има треньорска смяна

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, разяснява раздялата на ЦСКА-София със Стамен Белчев, за която бе оповестено през вчерашния ден. Временно отпред на отбора застана Христо Янев, който до неотдавна бе скаут на тима, само че от " Армията " към този момент търсят нов ментор, който да поеме столичани от идващия сезон.

" Когато имаше триумфи тимът, треньорът оставаше на назад във времето, а в този момент той го отнася. Но по този начин е в тази специалност. Най-важното нещо са резултатите. Събраха се доста загуби в дербитата. ЦСКА изпусна всичко единствено за един месец и при тази обстановка беше обикновено да се стигне до промяна.

 Представяне на книга за Аспарух Никодимов @@@

Стамен Белчев направи каквото можа, считам, че работи почтено и честно. Не мога да кажа неприятна дума за него. Трябва деликатно да се избира какво решение ще се вземе след края на сезона, тъй като доколкото прочетох, Христо Янев ще води тима единствено в оставащите 4 мача до завършека на шампионата.

Според мен в ЦСКА малко прескочиха стадиите. Побързаха да отговорят на упованията на почитателите, само че се виждаше, че тимът още няма нужния капацитет. Трябва да се сглоби състав и тогава да се гони купата. А ние си набелязахме златен дубъл, всичко рухна и сезона го пишем провален ", разяснява пред " Тема спорт " Паро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР