Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов – коментира пред Мач

...
Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов – коментира пред Мач
Коментари Харесай

Паро се разбесня на Ганчев и Папазки: Това на вашия Ел Маестро не е моя ЦСКА

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов – разяснява пред „ Мач Телеграф ” тежката обстановка, в която се намира ЦСКА. Той съобщи, че желае да гледа повече български футболисти в състава на „ алените ”.
„ Докато в състава на ЦСКА 50-60% от играчите не са българи, нищо няма да стане. Или би трябвало да се купуват положителни и скъпи играчи, само че това няма да е преференциално. По-добре е да се захванем с школите и да се работи с тях. Виждаме и националният тим в какво състояние се намира. Искаме всичко наготово. Ако може без пари да вземем положителни играчи. Това няма по какъв начин да стане! Няма подобен филм. За тези години, откогато ЦСКА не е ставал първенец да бяха създали една хубава школа и да сложат треньори, които са минали през ЦСКА и знаят какво значи този клуб, щеше да е добре. Можеше да има няколко положителни футболисти за това време, на които да се разчита, а по-късно да ги продадеш на добра цена. Българските тимове изцяло са се побъркали. Даваме за никакви футболисти сума ти пари. Нямам срещу да им се заплаща, тъй като всеки труд се заплаща, обаче ти да му даваш една шапка пари, а той да не дава нищо. Не става! Не може по този начин. Но клубовете са си отговорни ”, стартира Никодимов.
„ Ако бях аз отпред на тима в този миг, евентуално щяха да са ме изгонили към този момент. След мача с Черно море се чуха крясъци оставка. Имало е неприятно отношение преди и към мен. Въпреки че нещата не са били толкоз трагични, както в този момент. Имаше рецесии, което е обикновено за всеки един тим. Изгониха всички някогашни треньори и футболисти от ЦСКА и в този момент ще употребяват хора, които нямат евентуално нищо общо с специалността. Трудно тимът ще се вдигне и намеси в борбата за купата. Видяхме в предходните години какво се случи. Почти при равни точки с Лудогорец не успявахме да вземем купата. Миналия сезон една дузпа ни лиши от трофея. Сега какъв брой точки сме назад… Как ще стане?! И даже и да стане, ще отидем в Европа и ще ни бият с три или четири гола… Сега следва мач с Берое като посетител. Те имат също доста чужденци в състава си. Няма да е леко. Те са тим с обичаи. Ще гледаме най-малко интернационален мач. С толкоз чужденци в двата състава, друго няма какво да чакам. Срещу Черно море имаше един българин в състава. Ако това е ЦСКА, да ме извиняват, само че аз не съм от този тим. Искам най-малко пет души българи в състава да виждам. Поне да са 50-60%. Но 11 играчи единствено един е българин. Не става по този начин ”, приключи Паро.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР