Легендата на световния футбол Христо Стоичков се изказа срещу намеренията

...
Легендата на световния футбол Христо Стоичков се изказа срещу намеренията
Коментари Харесай

Стоичков против връщането на Неймар в Барса

Легендата на международния футбол Христо Стоичков се изрече против желанията на управлението на Барселона да върне назад Неймар на " Камп Ноу ". Бразилецът си потегли в посока Пари Сен Жермен преди две години против 222 млн. евро, а в този момент прави всичко допустимо, с цел да се върне на " Камп Ноу ".

Ръководството на " блаугранас " е в доста тежки, въпреки и напреднали договаряния с френските си сътрудници. И двата отбора имат кардинална сделка Филипе Коутиньо и Иван Ракитич да бъдат част от договорката, като в този момент се пробват да уточнят и финансовите параметри по прехвърлянето. Очаква се на следващия ден Неймар да бъде показан, като ново попълнение на Барса.

Според Камата обаче подобен ход е недомислен, а и демонстрира липса на почитание към актуалните играчи на клуба. 

" В Барселона няма място за Неймар и тимът няма потребност от него. Къде ще бъде мястото му на терена? Вече имаме Меси, Суарес, Дембеле и Гризман, той къде ще се вмести? А и не на последно място, почитателите са му афектирани поради метода, по който се махна и надали ще му простят. "

" А и с тази договорка Барселона показва пренебрежение към личните си играчи, откакто се пробва да ги махне срещу желанието им. Да вземем образец с Иван Ракитич. Той е смислено момче и постоянно се е раздавал. Филипе Коутиньо пък има доста качества и за него платихме 150 млн. евро. Макар да имаше сложен интервал, класата му е безспорна ", съобщи възмутено Камата пред " Ас ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР