Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разказа за впечатленията си

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разказа за впечатленията си
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд разкри от какво се е срамувал Роналдо

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд описа за усещанията си от някогашния си съотборник Кристиано Роналдо по време на взаимния им интервал на " Олд Трафорд ", като също по този начин уточни какво го отличава от останалите футболисти.

" По отношение на гения си личеше, че го има. Но неговата душeвност беше друга, той имаше елитно мислене и програмиране. Това те караше да си помислиш " уха ". Това хлапе не беше задоволено да вкара надвит гол в последната минута против Фулъм. Той желаеше да го стори във край на Шампионската лига или за Португалия на огромно състезание. Той непрекъснато покачваше и покачваше летвата.

Дори в този момент, когато към момента си приказвам с него по телефона, не мога дори да ви кажа за нещата, от които се оплаква. Той доближи върха, само че към момента се тормози какво хората приказват за него и че не получава признанието, което си мисли, че заслужава. Но тъкмо това го прави толкоз друг. Той беше вманиачен експерт и старателен във всяка една подготовка. В началото той се срамуваше да прави спомагателни извършения. Отиваше на различен терен, вземаше торба с топки, криеше се зад храстите и ги правеше самостоятално. Разликата е, че в началото той се вълнуваше повече от уменията, само че внезапно стартира да мисли за числата ", съобщи Фърдинанд пред подкаста The Beautiful Game.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР