Легендата на Ливърпул Стивън Джерард официално се завърна във Висшата

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард официално се завърна във Висшата
Коментари Харесай

Официално: Джерард се завърна във Висшата лига

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард публично се завърна във Висшата лига. Той бе показан като новия управител на елитния Астън Вила.

От клуба не афишират срокът на контракта му, само че съгласно „ BBC “ Джерард е подписал за 3,5 години. Той заменя уволнения преди няколко дни Дийн. Бирмингамци все още заемат 16-о място във Висшата лига с актив от 10 точки след 11 изиграни мача. Очаква се дебютът на Джерард да бъде на 20.11 в семейството на Брайтън.

Джерард изведе Рейнджърс до купата на Шотландската Премиършип предишния сезон, завършвайки акцията непобеден в лигата. 41-годишният някогашен футболист притегли доста фенове с работата си с атрактивния и атакуващ жанр на игра.

Бившият полузащитник, който имаше блестяща кариера с Ливърпул и националния тим на Англия, се причисли към Рейнджърс през 2018 година, откакто беше треньор на Академията в Ливърпул. Очаква се Рейнджърс да получи отплата в размер на към 3 милиона паунда.

„ Астън Вила е клуб с богата история и традиция в британския футбол и аз съм извънредно горделив да стана основен треньор тук. Плановете на борда са доста амбициозни и нямам самообладание да им оказа помощ да реализират задачите си “, бяха първите думи на някогашния капитан на „ Трите лъва “.

„ Бих желал да изразя откровената си признателност към всички, които са свързани с Глазгоу Рейнджърс, че ми да дадоха опцията да повеждам подобен емблематичен клуб и да спечелим рекордната 55-а шампионска купа. Този клуб постоянно ще има място в сърцето ми. Бих желал да пожелая на играчите, щаба и последователите всичко най-хубаво в бъдеще “, сподели още 41-годишният Джерард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР