Легендата на Левски Стефан Аладжов заяви, че се надява Филип

...
Легендата на Левски Стефан Аладжов заяви, че се надява Филип
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ще закъсаме сериозно

Легендата на Левски Стефан Аладжов съобщи, че се надява Филип Кръстев да остане в клуба. Той разяснява и анулираните контроли с съветските тимове в Дубай.

„ Съгласен съм с управлението. Ще намерят други съперници за тези дати. Виждате какво е отношението към Русия на множеството места по света. Руснаците ги режат отвред. Аз също съм за Украйна в тази война. За мен постъпиха вярно с анулацията на контролите “, съобщи пред „ Мач Телеграф “ футболистът с най-вече мачове в историята на Левски. Той разяснява и селекцията на отбора.

„ Ако имат финансови благоприятни условия, да взимат още футболисти. Хубаво е да имаме още конкуренция във всички линии. Всички тимове взимат нови, би трябвало да взимаме и ние. Особено ЦСКА 1948 се скъсват да взимат. Но може би е обикновено. Имат си пари – взимат. Радвам се за Кристиан Димитров. Мисля, че е добър футболист, а на неговия пост имаме потребност от опция. Особено в случай че продадем Сонко Сундберг. Що се отнася до Асен Чандъров, той е задължен, в случай че би трябвало да надскочи себе си, с цел да размени пълноценно Георги Миланов.

Със сигурност ще му е мъчно. Очаквам най-вече от Рикардиньо, защото имахме проблеми с вкарването на головете през есента. Колко сполучлива ще е тази селекция, ще се каже към края на сезона. Дано да не ни напусне Филип Кръстев, тъй като в случай че това стане, ще закъсаме съществено “, добави още именитият ляв бек.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР