Легендата на българския футбол Христо Стоичков заедно със славния футболен

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков заедно със славния футболен
Коментари Харесай

Стоичков надъха ЦСКА преди дербито: Да ги откажем!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков дружно със славния футболен експерт Димитър Пенев надъхаха отбора на ЦСКА преди дербито с Левски.

Тимът от “Армията ” пусна клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин Камата участва на тренировката на “червените ” и изнася тирада пред целия тим. След това именитият номер 8 се поздравява с футболистите и комуникира с част от испаноговорящите играчи.

„ Тук сме с индивида, който ми е оказал помощ най-вече на мен като треньор. Винаги съм вярвал, когато треньорът ми е казвал какво би трябвало да направя. Вие също би трябвало да вярвате на Саша. Това, което можете да извършите, го извършите на мач - 90 минути без да спирате. Затова са треньорите - да дават инструкции, а ние сме футболисти, с цел да ги изпълняваме. Всички до един - от първия до последния, сте футболисти, които имате качества, само че повече темперамент би трябвало да има. Да не се отказвате от успеха. Ако имате един гол преднина, още един би трябвало да вкарате. В неделя вие ще успехите, тъй като сте доста по-добри от тях. Публиката не играе. 120 на 80 (показва с ръце формата на стадиона). Характер и от първата до последната минута, да ги откажем хептен, да не се грижат за нищо. Успех ви искам! ”, съобщи Стоичков пред футболистите.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР