Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка дрехи

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка дрехи
Коментари Харесай

Стоичков влезе в модния бизнес

Легендата на българския футбол Христо Стоичков показа своята марка облекла H8S на специфична конференция през днешния ден. Той посрещна гостите си на тържественото разкриване със специфични осмици, направени от суджук, само че не в обичайна форма на подкова, а във типа на цифрата 8. Камата дойде на презентацията със специфична защитна маска, на която беше изписано логото на личната му марка. 

Камата съобщи, че в основата на всичко са децата и благодари на хората, помогнали му да реализира своя план. Участие в конференцията взе и съавторът на автобиографията на именития футболист – Владимир Памуков, който загатна за огромен контракт оттатък Атлантическия океан, обвързван с бестселъра " Историята. Христо Стоичков ". На събитието стана ясно, че най-големият български футболист има нов формален уебсайт.

" Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова взехме решение да създадем тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Решихме да създадем сбирка от спортна екипировка, логото е нещо особено за мен, тъй като свързва доста неща в моя състезателен живот. Номер 8 е специфичен за мен, по тази причина по този начин го измислихме. Има доста спортни неща, за свободно вървене.

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, направи любопитен коментар по отношение на шанса на Лудогорец и ЦСКА да попаднат в групите на Лига Европа. Камата разяснява и националния тим на България. Това той стори на конференция откакто показа новата си спортна марка.

Сред гостите които почетоха премиерата на новата марка бяха Михаил Касабов, краткотрайно ръководещ БФС, Любо Ганев, президент на БФВ, олимпийската шампионка Таня Богомилова, актрисата Аня Пенчева, водещия Ники Кънчев и още доста известни лица от шоубизнеса и медиите.
" Дано ЦСКА и Лудогорец попаднат в групите на Лига Европа. Това ще е добре за българския футбол. Виждате, че Базел позволи домакинска загуба, а Динамо Брест победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е допустимо, когато си стимулиран и съсредоточен. Няма по какъв начин да гледам ЦСКА на живо, защото си отпътувам. Нямам време ", съобщи Стоичков на конференцията си.
" Всички видяхме, че малко не ни доближи в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде елементарно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране желаеме? Въпреки това всичко е допустимо. Стига да знаем по какъв начин да го реализираме. Едно е обаче един футболист да играе другарски дуел или мач без значение, напълно друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е мъчно ", добави Камата.

“Темата с Меси е доста световна, както и е тази с Луис Суарес и другите напуснали. Това е политиката на Барселона. Хубава, неприятна - до март ще е по този начин, след което ще има нов президент. Няма и кой от това управление да остане на някакъв пост. За всеки беше неприятно това, което се разигра - казаното от Меси, казаното и от Бартомеу. Не можете да обвинявате футболисти, които са на терена от повече от 15 години и са печелили толкоз неща. Не можем да споделяме за някого от тях, че няма хъс или темперамент да бъде водач. ”

“Не е прелестно, когато неща от кухнята излизат - продължи българската легенда. - Иначе знаете за самия футболист (б.р. - Меси), че той приказва един път, само че когато го прави, ги поставя на място. Този път те схванаха какво значи да си водач. Имах опцията да приказвам с Лионел преди този момент. Решението му е извънредно вярно, тъй като той е израснал в Барселона. Неговото сърце е там. Не го виждам с друга фланелка. Говореше се за Манчестър, за ПСЖ. Но най-вероятно кариерата му ще приключи с Мейджър лигата 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР