Легендата на автомобилния бизнес- Иън Калъм, който е и шеф-дизайнер

...
Легендата на автомобилния бизнес- Иън Калъм, който е и шеф-дизайнер
Коментари Харесай

Иън Калъм представи CALLUM SKYE: Най-красивият в света спортен автомобил за различни терени

Легендата на автомобилния бизнес- Иън Калъм, който е и шеф-дизайнер на компанията Callum, дефинира автомобила на изображенията- CALLUM SKYE, като " Най-красивият в света състезателен автомобил за разнообразни терени ".

Дали първата в историята на CALLUM лична разработка ще се потвърди и в очите на потребителите, ще изчакаме, с цел да разберем, само че с помощта на футуристичният си дизайн, все още нещата наподобяват обещаващи за SKYE.

CALLUM SKYE е с напълно електрическо задвижване, като тук от компанията са заложили на батериен модул с потенциал от 432 kWh за свободен пробег от към 170 благи или 272 километра. 2+2 локалният състезателен автомобил ще може да бъде поръчан и във версия с батерия, която разрешава и ултрабързо зареждане, за която от компанията споделят, че ще може да бъде презаредена за под 10 минути.



С заричане за спомагателни детайлности напролет на идната година, от CALLUM анонсират, че офроудърът SKYE е с тегло от 1150 кг, дължината му е малко над 4 метра, а ширината е 1.9 метра. Електромобилът се чака да бъде в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за под 4 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР