Легендата на Арсенал - Мартин Киоун предупреди мениджъра на артилеристите

...
Легендата на Арсенал - Мартин Киоун предупреди мениджъра на артилеристите
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал за Артета: Не знам друг треньор да се е карал с толкова много играчи

Легендата на Арсенал - Мартин Киоун предизвести мениджъра на " артилеристите " Микел Артета да спре да спори с играчите си. В началото на тази седмица лондончани се разделиха с нападателя Пиер-Емерик Обамеянг поради проблеми с дисциплината.

" Решението да се раздели с Обамеянг в действителност ли бе в полза на Арсенал? Те не съумяха да го заменят с различен нападател, макар че Арсенал се бори за четвъртото място и има действителни шансове да го вземе. Ситуацията е малко по-различна от тази с Йозил.

Самият управител му даде този контракт. Той оцени играча и реши, че е задоволително добър. Тухел един път сподели: " Да, Обамеянг постоянно закъсняваше за подготовка. Отнасяхме се с него по друг метод ". Значи Артета знаеше авансово. Освен това не желая Артета да има известност на треньор, който се кара с играчите си.

Не знам различен управител на това равнище, който да се е карал с толкоз доста играчи. Може да е било елементарно да се караш с Йозил. Но по-късно Гуендузи се усъвършенства и бе извикан в националния си тим. Това са още два случая. Не можете да продължите да се се карате с хората. Можете да спорите и някои почитатели на Арсенал ще кажат, че няма връщане обратно, откакто прекрачите границата. Джака обаче няколко пъти прекрачи границата и продължава да играе за тима ", съобщи Киоун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР