Легендата Аспарух Никодимов коментира актуалните теми във футбола у нас,

...
Легендата Аспарух Никодимов коментира актуалните теми във футбола у нас,
Коментари Харесай

Паро Никодимов: В Левски да не се правят на светци

Легендата Аспарух Никодимов разяснява настоящите тематики във футбола у нас, като акцентът естествено падна върху настояванията на Левски да получи заем от страната и обстановката в ЦСКА.

" Най-естественото нещо е, в случай че се помогне на Левски, да се удари рамо на всички родни клубове. Левски да не е по-значим от ЦСКА за българския спорт? А Локо София и Славия къде са в картинката? Ако ще се дава, дано се дава на всички. Ако не - Левски да си отива там, където отреждат футболните закони, и да стартира изначало. ", съобщи легендата пред " Тема Спорт ".

" А и този заем какво ще им помогне? Ще вържат ситуацията за два месеца и по-късно отново ще им трябват пари. От пусто в празно да наливаш. Има я и другата позиция - че фактически без Левски в елита ще се загуби интерес. Помним какво беше без ЦСКА. Но помощта би трябвало да е равна за всички. И въпреки всичко на " Герена " да не се вършат на светци. Спомняме си какво стана, като ги сплотиха със Спартак. Някои от играчите, няма да им споделям имената, част от огромните звезди, носеха значки на Държавна сигурност. И като ги спре служител на реда да вземем за пример, ги посочваха. Както и да е, добре е за нашия футбол да има мощни Левски и ЦСКА, само че разпоредбите са си правила. За седемте оставащи от шампионата ЦСКА би трябвало да стигне до второто място. Онези в Разград и да не играят до края на сезона, отново не могат да ги стигнат. Лошото е, че и Купата не е обезпечена на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР