Легендарното трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров

...
Легендарното трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров
Коментари Харесай

Тримата великани с оригинална покана към феновете

Легендарното трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов, нападат обществената платформа Тик-Ток. Любимците на няколко генерации се появиха със занимателно видео, в което насочат покана към децата, бабите, дядовците им и майките на концерта им в Зала 1 на НДК на 7 ноември.

Впечатление прави, че видеото е снимано професионално, а надарените реализатори са много във вътрешността в технологиите, че даже употребяват думи като " превърташ “. Найденов има профил в Тик-Ток от към месец, само че това е първото му снимано клипче по този закачлив метод. Самите Богдана и Стефан пък са напълно нови в тази платформа, само че поради забележителния гений, който и тримата демонстрират на клипчето, сигурно скоро ще станат вайръл.

Припомняме ви, че тримата ще имат величествен концерт в Зала 1 на НДК. Освен тях на сцената ще се качат Мишо Белчев, а Виктор Калев ще се впусне в фалшификати на Карадочева, Димитров и Найденов. Интересът към събитието е голям и билетите безусловно се разпродават като топъл самун. Пропуските с изключение на на каса на НДК могат да бъдат закупени и онлайн, написа " Телеграф ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР