Легендарното Пето авеню в Ню Йорк ще се преобрази. Това

...
Легендарното Пето авеню в Ню Йорк ще се преобрази. Това
Коментари Харесай

Започва нова ера за легендарното Пето авеню

Легендарното " Пето авеню " в Ню Йорк ще се преобрази. Това разгласи кметът на града Ерик Адамс, като разкри, че напълно обновена визия за известната зона ще се концентрира върху превръщането й в бул., ориентиран към пешеходци. Само преди месец беше обявено, че той ще бъде затворен за авто трафик за няколко седмици и това беше посрещнато с трескави разисквания измежду всички нюйоркчани.

Празничната облекчена трафик стратегия, наречена Open Streets (Отворени улици ), и новият проект на града „ Ню Ню Йорк: Да създадем Ню Йорк да работи за всички “ демонстрираха, че жителите и гостите на града правят оценка обстоятелството, че фамозният бул. е бил най-малко за малко място с по-малко коли, повече сигурност на улицата и се дава път на велосипедистите и всеобщия градски превоз.

„ Пето авеню е емблематична артерия и мотор на стопанската система ни в центъра на Ню Йорк. Но това е късмет да покажем на града и страната по какъв начин общественото пространство от международна класа може да помогне за основаването на оживени централни бизнес региони “, сподели кметът Адамс.

Той прикани всички публично ангажирани хора да седнат на масата за договаряния за обществени разисквания за новаторските хрумвания, които ще трансфорат града по-справедлив и по-проспериращ.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР