Легендарният шоумен във футбола Марио Балотели представи своята визия за

...
Легендарният шоумен във футбола Марио Балотели представи своята визия за
Коментари Харесай

Марио Балотели избра най-великите 11 в историята на футбол, но без Пеле, Марадона или Кристияно Роналдо

Легендарният шоумен във футбола Марио Балотели показа своята визия за най-великите 11 в историята, само че без да включва колоси от ранга на Диего Марадона, Пеле или Кристияно Роналдо. Той въпреки всичко откри място за Лионел Меси в състава си, само че там попадат още някои, меко казано, странни имена, научихме от Daily Mail.

Италианецът се спря на огромна част от някогашните си съотборници през години, като немалка част от тях са играчи от оня Интер на Жозе Моуриньо, който завоюва требъла през 2010 година

На вратата той сложи бразилецът Жулио Сезар, който безспорно в пика на формата си бе в действителност страховит вратар. Той въпреки всичко задържа тази си форма прекомерно малко.

Пред него има четворка бранители, започвайки от различен бразилец - Майкон. Десният защитник показа ориста на Сезар, като за къс интервал поставяше стандартите на своя пост. Отляво пък е първият сериозен потрес. Максуел имаше своите моменти с фланелката на „ нерадзурите “, само че надали други хора, с изключение на феновете на Интер, си спомнят нещо по-конкретно за него. Доста по-сериозно към този момент звучат имената на двамата централни бранители. Фабио Канаваро е последният бранител, който подвига „ Златната топка “ над главата си, а Алесандро Неста бе част от оня популярен тим на Милан, който доминираше в Европа в продължение на десетина години.

В халфовата линия „ Супер Марио “ слага Андреа Пирло, Стивън Джерард и Яя Туре. Всеки от тях в действителност си е заслужил мястото в „ Залата на славата “ във футбола, въпреки всеобщото мнение да е, че те бяха любимци най-много в клубовете, в които играеха, до момента в който останалите ги пренебрегнаха по една или друга причина.

В офанзива нямаме право да се сърдим на Балотели, когато слага Лео Меси и Роналдо „ Феномена “. Безспорно двамата са считани от футболната общност, като едни от най-великите футболисти в историята. Най-големият потрес обаче идва от наличието на Антонио Касано. Италианецът в нашите очи е по-скоро един от огромните неосъществени гении, които пропиляха кариерата си в кавги, вместо да се концентрират върху изявите си с топка в крайници.

Самият Марио Балотели имаше сходен проблем. В ранните дни на кариерата си правеше неща, които никой различен преди него не бе правил, само че сприхавият му темперамент го трансформира в личност нон грата на всички места, където играеше. Той остави горчив усет в отбори от ранга на Интер, Милан, Ливърпул и Манчестър Сити преди дефинитивно да се трансформира във футболист, който обикаля дивизиите, а сега се подвизава в турското състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР