Легендарният певец Мийт Лоуф почина на 74-годишна възраст, става ясно

...
Легендарният певец Мийт Лоуф почина на 74-годишна възраст, става ясно
Коментари Харесай

Почина легендарният певец Мийт Лоуф

Легендарният артист Мийт Лоуф умря на 74-годишна възраст, излиза наяве от изказване на формалната му страница във Фейсбук през днешния ден.

Музикантът е умрял през нощта до брачната половинка си, само че за момента повода за гибелта му към момента не е оповестена.

" Със свити сърца оповестяваме, че несравнимият Мийт Лоуф умря тази нощ със брачната половинка си Дебора до себе си. Дъщерите му Пърл и Аманда и близки другари бяха също с него през последните 24 часа ", се показва в известието.

" Невероятната му кариера продължи 6 десетилетия, през които продаде над 100 милиона албума по целия свят и взе участие в над 65 кино лентата, сред които " Боен клуб ", " Фокус " и " Светът на Уейн ". ``Bat Out of Hell`` остава един от 10-те най-продавани албума на всички времена. Знаем какъв брой доста означаваше той за доста от вас и в действителност оценяваме цялата обич и поддръжка, до момента в който прекосяваме през този интервал на тъга от загубата на подобен въодушевяващ актьор и прелестен човек. Благодарим ви за разбирането на потребността ни от усамотение в този миг. От неговото сърце за вашите души... в никакъв случай не спирайте да обичате рока! “, добавя се още.

Мийт Лоуф е артистичният псевдоним на американския артист, текстописец, музикален продуцент и артист Майкъл Лий Ади.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР