Легендарният футболист на ЦСКА и акционер в ЦСКА-София с 20%

...
Легендарният футболист на ЦСКА и акционер в ЦСКА-София с 20%
Коментари Харесай

Илич се надява Стоичков да даде импулс на "ЦСКА-София" утре

Легендарният футболист на ЦСКА и акционер в " ЦСКА-София " с 20% Христо Стоичков се чака да участва на утрешното домакинство против ирландския " Сейнт Патрикс " от III квалификационен кръг на Лига на конференцията. Това съгласно треньора на " алените " Саша Илич би трябвало да даде доста огромен подтик за играчите и за почитателите на стадиона. Двубоят в четвъртък е от 20:00 ч. и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ".

" Стоичков е един от най-големите български играчи, в случай че не и най-големият в цялата история. Ще бъда доста удовлетворен, ако се срещна с него. Надявам се, че той ще ни вдъхне спомагателна убеденост ", сподели още Илич.

Сръбският експерт счита да заложи на цялостния дебютант Джонатан Линдсет, който едвам през вчерашния ден направи първата си подготовка с " ЦСКА-София " след идването си от " Сарпсборг 08 " и действително ще тренира единствено два пъти с отбора преди мача. " Той има игрова процедура към този момент и няма потребност от подготовка. Ще бъде в проектите за на следващия ден и се надявам да ни помогне ", стимулира се Илич.

Няма да играят сигурно невъзстановените Бисмарк Чарлс, Митко Митков и Марк-Емилио Папазов. Под въпрос е нападателят Калоян Кръстев, който от 2-3 дни не е упражнявал. Леки проблеми с аддукторите има и Иван Турицов, само че той най-вероятно ще е на линия.

" Няма да е леко сигурно. Искаме да реализираме добър резултат в утрешния мач. Целта е да продължим. Трябва да сме деликатни със противника и ще имаме проблеми, в случай че го подценим. " Сейнт Патрикс " употребяват статичните състояние, ние ще обърнем внимание на това. По-важно за мен обаче е по какъв начин ще изглеждаме ние. Със сигурност в последните два мача (б.ред.. 4:0 над " Македония Гьорче Петров " и 5:1 над " Берое " ) демонстрирахме метода, по който би трябвало да играем, само че има още много какво да се поправя. Играем пред нашите почитатели на следващия ден и ще тръгнем нападателно още от първата минута. Ще опитаме да наложим своята воля. Независимо от резултата има и реванш, тъй че на следващия ден не се взема решение нищо ", разяснява Саша Илич и добави, че футболистите му са натрупали самочувствие, с помощта на последните две безапелационни победи.

Той обоснова по този начин отлагането на гостуването против " Ботев " (Пд) от V кръг на шампионата, което бе планувано за неделя (7 август): " В последните 2-3 седмици играхме през 3 дни и имахме потребност от една седмица, в която да пропуснем един кръг. Решихме това да бъде мачът с " Ботев "  Така ще имаме опция да починем и това да ни помогне да отстраним " Сейнт Патрикс ". Оптимист съм, че ще продължим напред, само че не съм в еуфорично въодушевление ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР