Легендарният футболен специалист и някогашен голям полузащитник на ЦСКА Аспарух

...
Легендарният футболен специалист и някогашен голям полузащитник на ЦСКА Аспарух
Коментари Харесай

Легенда на червените: Да пуснат на футболистите клипче от мача с Аякс, да видят как се играе за ЦСКА

Легендарният футболен експерт и бивш огромен полузащитник на ЦСКА Аспарух Никодимов дефинира като слаба играта на отбора на Саша Илич против Локомотив (София) в неделя. Паро прикани футболистите на " алените " да изгледат клип с великата победа над европейския клубен първенец Аякс през 1973 година

" Не ми харесаха против Локомотив, само че може да са се изморили, тъй като мачовете са по-често. В последна сметка обаче това им е работата. ЦСКА е водач в класирането и би трябвало да съжаляват.

За да останеш водач при тази конкуренция в лицето на Лудогорец не трябва да допускаш такива равенства. Те имат и по-малко мачове. Така ние ги улесняваме.

Трябва да имаш нрав за такива мачове, а те бяха безидейни и не се оправиха добре. На 7 ноември 1973 година победихме Аякс с 2:0, да им пуснат клипче от мача, с цел да видят по какъв начин се играе за ЦСКА.

Едно време създавахме по 10-12 положения за гол, вкарвахме по два, три, четири. Всеки един мач, изключително когато играеш на " Армията " би трябвало да имаш куп положения пред вратата на съперника.

Ако сбъркаме против Черно море на Илиан Илиев, можем да кажем сбогом на претенциите си и да се борим за второто или трето място ", съобщи Никодимов пред " Мач Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР