Легендарните шампиони Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши прекараха последните месеци

...
Легендарните шампиони Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши прекараха последните месеци
Коментари Харесай

Странният сблъсък на легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши

Легендарните първенци Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши прекараха последните месеци в тренировки и вербални закани, с цел да популяризират допустимо най-вече идния си конфликт в " Стейпълс сентър ", Лос Анджелис. Галавечерта стартира в 4 часа сутринта в неделя и ще се излъчва по Макс спорт 2.

Феновете на бокса бяха комплицирани и даже разтревожени от информацията на спортната комисия на щата Калифорния, която оповести, че Тайсън и Джоунс нямат право да се нокаутират и всичко на кръга ще наподобява повече на спаринг сесия, само че без да се афишира победител. Организаторите побързаха да успокоят, че ще обезпечат съдии и ще се погрижат да има победител, а нокаутът ще е вероятен излаз.

Това явно несъгласие в последните дни обаче сигурно е повлияло на настроението на боксовите почитатели - какво в действителност ще гледаме в неделя заран?!

Иначе на формалния кантар Тайсън тежеше 99.8 кг, а противникът му - 95.2 кг. Майк не се е боксирал от 2005 година, а Джоунс-младши - от 2018-а.
Битката в неделя заран е с правилник 8 рунда по 2 минути, като феновете до последно ще се надяват двамата в действителност да опитат да се победят, а освен да размахват театрално юмруци и най-после да приберат милионните си възнаграждения за подготовка по малкия екран. Поне изявленията на двамата допускаха точно блян за триумф, въпреки едно от последните фрази на Тайсън преди кантара да бе, че не желае да ядоса комисията с приказки за нокаути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР