Легендарна десантна дивизия на САЩ се разположи в непосредствена близост

...
Легендарна десантна дивизия на САЩ се разположи в непосредствена близост
Коментари Харесай

Легендарна десантна дивизия на САЩ до Крим. Какво става?

Легендарна десантна дивизия на Съединени американски щати се разположи в непосредствена непосредственост до Крим. Според The ​​New York Times сега елементи от американски парашутисти са единствено на 7 минути ракетен полет от огромен боеприпас в Крим, съобщи БЛИЦ.

„ Войниците от 101-ва въздушнодесантна дивизия на американската войска упражняват, ядат и спят в тъмен полигон, ситуиран в югоизточна Румъния, единствено на седем минути полет с ракета от мястото, където Русия съхранява муниции в Крим.
-->
По-далеч на север, във военни учения с румънски войски единствено на няколко благи от украинската граница, американски бойци, в това число и от 101-ва дивизия, стрелят с артилерия, подвигат бойни хеликоптери за нахлуване от въздуха и копаят окопи, сходни на тези на фронтовата линия в региона Херсон.

Това е първият път, когато 101-ва въздушнодесантна дивизия се разполага в Европа след Втората международна война и с наличието си в членката на НАТО Румъния, нейните бойци в този момент са по-близо до зоната на спора в Украйна, в сравнение с която и да е друга американска военна част. “ – оповестява американското издание.

Подобна доста недвусмислена дефиниция, изразена от американските медии, демонстрира, че наличието на американски войски на територията на Румъния въобще не е опит за отбрана на европейските страни и подсилване на НАТО на фона на спора сред Русия и Украйна, а става дума за подготовка на същински офанзиви, означават военни наблюдаващи.

В същото време специалистите считат, че действителната опасност от нахлуване от страна на Съединените щати е минимална, както се потвърждава, наред с други неща, от сполучливото отбиване на офанзивите против Крим от страна на Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР