Леденият парк на София отвори врати за втора поредна година.

...
Леденият парк на София отвори врати за втора поредна година.
Коментари Харесай

Леденият парк на София отново отвори врати


Леденият парк на София отвори порти за втора поредна година. Известната като ICE PARK Sofia пързалка отново е позиционирана в Княжеска градина до Орлов мост, само че този път е с изменена форма, обхващаща двете необятни алеи, успоредни на бул. Руски, тъкмо против основния вход на Софийския университет.

Съоръжението към този момент работи с четири сесии всеки ден. Пързалката разполага с няколко хиляди чифта кънки, десетки тренажори за образование на деца, няколко инструктори и непрестанно здравно обслужване.

Цената на посещаване е 15 лева за една сесия от два часа, промоцията е годна до отварянето на останалите ледени алеи с стадий 2 от построяването, който се забави заради събитията към монумента. Предвидени са понижения за неведнъж прилагане, а кънките се наемат против 3 лева Билети могат да се купят и онлайн през сайта https://www.icepark.bg/, откъдето може да се изберат мечтаната дата и сесия. Също по този начин могат да заявят кънки чартърен, тренажор или самостоятелен урок с инструктор.

Работното време е всеки ден от 11.00 до 22.00 ч. с четири двучасови сесии всекидневно: 11.00–13.00 ч., 14.00–16.00 ч., 17.00–19.00 ч. и 20.00–22.00 ч. с едночасова отмора за разчистване на леда.

Съоръжението може да работи при температури до плюс 18 градуса, то е построено по самодейност „ София – международна столица на спорта “ по модела и с опита на водеща австрийска компания в тази област. Леденият парк е с Коледен базар, където каращите кънки или съпътстващите ги могат да прекарат приятни минути в дните по празниците.

След 15 януари ICE PARK Sofia още веднъж ще даде опция за гратис прилагане от проведени учебни групи с учител, всеки работен ден от понеделник до четвъртък в часовете 11.00-13.00 ч. и 14.00-16.00 ч., за което всички шефове на столични учебни заведения ще бъдат известени с писма и подробна информация.

В дебютния си сезон предходната зима Леденият парк провокира голям интерес и бе сцена на няколко емблематични срещи на българските звезди в зимните спортове. ICE PARK Sofia ще работи през цялата зима най-малко доникъде на февруари.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР