Лечението на всеки пациент е строго индивидуално, обясни депутатът от

...
Лечението на всеки пациент е строго индивидуално, обясни депутатът от
Коментари Харесай

Хасан Адемов прави по 10 000 крачки у дома

Лечението на всеки пациент е строго самостоятелно, изясни депутатът от Движение за права и свободи

  " Добре съм. Под домашна карантина съм. Опитвам се да съчетая физическата дистанцираност с умерена физическа интензивност. Всеки ден се пробвам да измина по 10 000 крачки вкъщи, което поддържа физическия томус ". Това сподели пред NOVA депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов, който е под карантина, откакто прекара Ковид-19 и бе сполучливо оздравял. Между 28 и 30 дни е домашната карантина, през днешния ден ми е десетият ден, добави той.

Дали предприеманите от държавното управление и щаба ограничения са ефикасни, зависи от резултата им. На този стадий те могат да бъдат избрани като приемливи, сподели още доктор Адемов. Той счита, че можем да се доверим на специалистите в щаба. Според него е най-важно да се откри салдото сред противоепидемиологичните и социално-икономическите ограничения, само че на този стадий най-важно е да бъде непокътнат животът на хората и на лекарите, които са на първа линия.
Хасан Адемов благодари на целия екип на Инфекциозната клиника на ВМА. А също по този начин и на сътрудниците си от парламентарната група на Движение за права и свободи и на ръководителя на партията Мустафа Карадайъ, които от самото начало  са му били морална поддръжка.

" Лечението на всеки пациент е строго самостоятелно на база лабораторни проучвания и преценка на лекуващия доктор. Трябва да се оферират медикаменти единствено в болнична конюнктура ", добави той. " Реаниматорите са извънредно добре готови и са се срещали с доста по-големи провокации. Внушението, че аз съм се лекувал с нещо по-различно от останалите пациенти, е неверно. Лечението на всеки един пациент е самостоятелно - дали ще бъдат хининови препарати или антибиотично лекуване преценя лекарят ", безапелационен бе депутатът.

Хасан Адемов благодари и на Кирил Домусчиев, който му се обадил е го подкрепил морално. Народният представител от Движение за права и свободи заяви, че колежките му от ГЕРБ Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които също се заразиха от ковид, са добре, чуват се, с цел да се поддържат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР