Лечебните свойства на меда са познати от хиляди години. Той

...
Лечебните свойства на меда са познати от хиляди години. Той
Коментари Харесай

Джинджифил и мед срещу рак

Лечебните свойства на меда са познати от хиляди години. Той е уважаван още от античните гърци и египтяни, които са го употребявали като мощно лекарство против рани и изгаряния.

В днешно време се разкриват от ден на ден приложения и изгоди от този лековит артикул. Такива са разкрити в проучване с мишки, инфектирани с ракови кафези. Резултатите демонстрират прекъсване на растежа на туморите, вследствие използването на мед. Предполага се, че такова ще е действието и върху индивида.

Медът съдържа флавоноиди и антиоксиданти, които оказват помощ за понижаване риска от някои типове рак и сърдечно-съдови болести. Притежава както превантивни свойства против карцерогенните субстанции, по този начин и антитуморни. Изследванията демонстрират, че медът предотвратява слабеенето на раковоболните.

 Джинджифил и мед

Сред разнообразието от типове мед, има някои по-специфични, които имат много мощно въздействие. Такива са медът Manuka от Нова Зеландия и Israeli. Лошота вест е, че екологичните проблеми и използването на пестициди избиват цели пчелни фамилии, което е извънредно ужасно за целия естествен баланс.

За Manuka се знае, че може да убие над 250 бактерии. Учените считат, че лечебните му свойства се дължат на съществуването на ензима оксидаза глюкоза, който създава водороден прекис - антисептик. Високата централизация на захар в ензима потиска развиването на бактерии.

Медът Israeli работи доста добре против страничните резултати, породени от химиотерапия. Поддържа имунната система, възстановява силите и издръжливостта на организма доста бързо.

 Джинджифил

Освен мед, противораково деяние има и джинджифилът. Неговите дейности също са потвърдени в експериемнтирани върху мишки, имащи рак. Те демонстрират, че джинджифилът убива раковите кафези по два метода. Кара ги да се самоунищожават и да се " самоизяждат ".

Джинджифилът може да помогне в битката с раковите кафези, които са построили резистентност против химиотерапия и повтарящо се лекуване без да вреди на здравите.

Има една доста лесна национална рецепта, която включва и двата продукта и която се употребява за лекуване на рак.

За да я приготвите ви трябват: 1-2 кг мед и 2 огромни корена джинджифил.

Настържете корените и ги смесете с меда. Взимайте от сместа по 3-4 пъти дневено по една лъжичка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР