Лавината от критика срещу вицепремиера Калина Константинова расте. Причината е,

...
Лавината от критика срещу вицепремиера Калина Константинова расте. Причината е,
Коментари Харесай

Лавина от критика. Смазват вицепремиера Константинова

Лавината от рецензия против вицепремиера Калина Константинова пораства. Причината е, че Константинова потегли да разселва украинските бежанци в страната, а след отхвърли им да се реалокират разгласи, че те към този момент са проблем на украинската общественост у нас. Думите и изкараха десетки хора на митинг през Министерски съвет през вчерашния ден.

Ако я намаше гражданската реакция против думите на вицепремиера Константинова, в този момент нямаше да има регионални шефове в лагера в Елхово, в който са настанени украинските бежанци. Аз реагирах надменно поради високомерното и презиращо хората изявление на български служител в нейно лице, и това високомерно пренебрежение към слабите постоянно в България идва, с цел да прикрива неспособността на администрацията, българската, генерации наред да бъде обикновено проведена и за следващ път се оказа, че създава единствено безпорядък. Да започнеш да обвиняваш жителите, жертвите и най-слабите, които са бежанците. Те на мен могат да ми се карат, да ми викат, да ме подритват, тъй като аз съм български жител и аз мога да пиша недоволства, да приказвам с техния шеф, разяснява пред Нова тв проф. Евгений Дайнов.

Отношението на една цивилизована страна се вижда по това по какъв начин тя се отнася към най-слабите хора, които са на нейната територия. Да им казваш, аз вземам решение, че приключвам програмата, аз няма да позволи повече нито един рейс и трен, аз вземам решение дали да имате права, това не е европейско, това не приказва за европейската цивилизация. Това, което приказва тази жена,  приказва за азиатската дивотия, а ние сме европейска страна, и почтено да ви кажа, генерации наред ми омръзна администрацията да презира най-слабите, добави проф. Евгений Дайнов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР