Лъвчетата от зоопарка в Благоевград бяха осиновени от тотомилионер, съобщава

...
Лъвчетата от зоопарка в Благоевград бяха осиновени от тотомилионер, съобщава
Коментари Харесай

Лъвчетата от зоопарка в Благоевград - осиновени от тотомилионер

Лъвчетата от зоопарка в Благоевград бяха осиновени от тотомилионер, оповестява БТВ. Николай Динков - Нинджата поема издръжката на 2-те бебета и уголемява клетката в зоопарка, в която Симба и Бамби ще бъдат настанени след лекуването си. По време на ваканцията си в прилежаща Гърция семейство Динкови разбрали за лъвчетата, които бяха на прага на гибелта в зоопарка.
Решението да им помогне зародило непринудено. Динков ще обезпечава храна, медицински грижи и всичко належащо за лъвчетата. Ще им бъде направена и клетка по всички условия. Съобщава решението си първо на своите деца, а в лицето на брачната половинка си среща цялостна поддръжка. Признава, че парите не са проблем за него, само че държи те да бъдат изразходвани по предопределение за лъвчетат.
През 2015 година Динков печели над 7 000 000 лв. с фиш от 3,40 лв.. Строи Водноелектрическа централа и живее първокласно. Преди да завоюва огромната премия се занимава със строителни компании и е имал организиран бизнес. Ако дарените за лъвовете пари не бъдат харчени по предопределение, ще приключи контракта с общината едностранно и ще си ги изиска назад, безапелационен е мъжът. В контракта е упоменато, че може да упражнява надзор когато и да е.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР