Лъвът отговаря за гръбначния стълб, сърдечно-съдовата система и диафрагмата. Слънцето

...
Лъвът отговаря за гръбначния стълб, сърдечно-съдовата система и диафрагмата. Слънцето
Коментари Харесай

Диета и спорт за зодия Лъв

Лъвът дава отговор за гръбначния дирек, сърдечно-съдовата система и диафрагмата. Слънцето покровителства Лъва, като въздейства върху общата мощ и жизнеспособност на тялото.

Обикновено Лъвовете се радват на положително здраве и дългоденствие, само че би трябвало да се пазят от сърдечни проблеми. Магнезиевият фосфат е потребен за този знак, взе участие в основаването на кости и координира естествената нервна активност.



Съвети за хранене: Магнезиевият фосфат е доста значим за мускулите и подкрепя храносмилането. За Лъва е значимо да яде пълнозърнести храни, разнообразни типове ядки, маслини и смокини, цитруси, ябълки, ориз, цвекло, зелени кълнове, кокос и кокосова вода. За вярното действие на организма, както и за построяването на тъкани, би трябвало да яде говеждо и свинско, черен дроб, риба и сирене. Лъвът има потребност от източници на желязо, което може да си набави от грозде, домати, къпини кайсии и цвекло. Сливи и круши са потребни, с цел да се отърве от сърдечните проблеми.

Трябва да се заобикаля: Мазна храна и глутен.

Спорт: Лъвовете обичат да упражняват в обществен кръг. Танци, тенис, пилатес са все подобаващи за огнените представители.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР