Лацио не допусна изненада при домакинството си на Салернитана и

...
Лацио не допусна изненада при домакинството си на Салернитана и
Коментари Харесай

Лацио с класика над Салернитана

Лацио не позволи изненада при семейството си на Салернитана и се наложи с безапелационното 3:0 в мач от 12-ия кръг на Серия “А”. С този триумф отборът на Маурицио Сари задмина в класирането градския си противник Рома, който по-рано денем загуби от Венеция. За новаците пък това е девета загуба и те остават в зоната на изпадащите.

Успехът пристигна относително елементарно за “орлите”, само че при 2:0 гостите удариха две греди.

Новият максимален голмайстор в историята на Лацио Чиро Имобиле заби дежурното си попадение в 31-вата минута, с което което усили върха си на 161 гола.

Само пет минути по-късно Педро Родригес удвои след “подарък” от отбраната на Салернитана. Испанецът изравни свое достижение отпреди 10 години: да се разписва в трети следващ дуел за състезание.

Гостите се активизираха след почивката и в 47-ата гредата избави римляните след удар на Милан Джурич. Същото се повтори и в 66-ата, като този път изстрелът пристигна от страна на Франк Рибери.

Лацио обаче небрежно постави точка на разногласието с майсторско попадение на Луис Алберто в 69-ата минута.

Мачът на “Олимпико” беше забавен поради обстоятелството, че до лятото притежател на Салернитана беше притежателят на Лацио Клаудио Лотито. Той обаче беше заставен да задейства процедура по продажба на клуба от Кампания, тъй като съгласно разпоредбите в италианския футбол един човек не може да има два отбора от елита. Преди срещата босът съобщи, че ще поддържа Лацио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР