Лъсна новият бюст на Диона, чието творчество е нещо между

...
Лъсна новият бюст на Диона, чието творчество е нещо между
Коментари Харесай

Тита и Диона в мръсна битка - голи и нацапани

Лъсна новият бюст на Диона, чието творчество е нещо сред рап и попфолк. Силиконът на напористата красавица от Бяла Слатина се изля на показ по време на борбата с колежката ѝ Тита в границите на надпреварите, проведени от компания за залагания. Тъй като се излъчваха онлайн, нямаше по какъв начин да бъде предотвратен стриптийзът и всички съумяха да видят гол обилния бюст на Диона. За пропусналите имаше записи.



До неволното разголване се стигна по време на оспорваната битка сред Диона и Тита. Двете се появиха на тепиха по цели бански костюми. Тита прозорливо бе поставила сутиен, само че Диона очевидно не се бе сетила, че при хватките и въргалянето гърдите ѝ могат да изскочат, както и стана. След като на няколко пъти бюстът ѝ трансферира деколтето, Диона изиска тениска от уредниците.

По-късно в обществената мрежа TikTok Диона разкри, че са се появили хора, които я заплашвали, че ще извадят фрагменти на гърдите ѝ. „ Ама на мен гърдите ми бяха по-малки от грахово зърно и аз си ги показвах, та в този момент ли ще ми дреме?”, разяснява рапърката-фолкпевица през смях във видео в обществената мрежа.

Диона продължи с апела: „ Ама гледайте, оплакнете окото, радвайте се малко! Изобщо в случай че ме познавате, вие не ме познавате, само че по този начин от изявите, които съм давала в интернет, би трябвало да знаете, че въобще не ми пука и постоянно се веселя на безплатния пиар”.

Диона, която е позната и с присъединяване си във „ ВИП Брадър”, започва кариерата си като самопродуциращ се реализатор, като залагаше на рапа. По-късно неин продуцент стана сътрудника ѝ Галин. Само към година по-късно още веднъж разгласи, че ще се продуцира сама. Този юли певицата се похвали, че към този момент е част от „ Пайнер”. Визията ѝ също претърпя смяна. Диона стана русокоска и побърза да си усили бюста, с което незабавно се похвали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР