Land Rover чества участието си в последния филм за Джеймс

...
Land Rover чества участието си в последния филм за Джеймс
Коментари Харесай

Land Rover направи Defender в чест на Джеймс Бонд

Land Rover чества участието си в последния филм за Джеймс Бонд – „ No Time To Die” със специална серия на всъдехода Defender. От лимитираната серия ще бъдат произведени 300 екземпляра в къса и дълга база.
`Land

Defender 007 е решен в изцяло черен цвят, като хромираните елементи са заменени с такива боядисани в черен пиано лак, а черни джанти допълват мрачната визия на всъдехода. Единствено спирачните апарати са оцветени в син цвят и придават интересен контраст на изцяло черната визия.
`Land

Подобна е и конфигурацията в интериора, която отново разчита единствено на черни елементи със специално направени графики на дисплеите, както и на подсветките на вратите в тъмната част на денонощието. Специални надписи “Defender 007” и “One of 300” също могат да бъдат открити, за да напомнят, че SUV-то, което шофирате не е като другите на пътя.
`Land

Под капака работи 5.0-литров бензинов осмак, който генерира 525 конски сили и максимален въртящ момент от 625 нютон метра, които са достатъчни за ускорение от 0 до 100км/ч за около 5 секунди и максимална скорост от 240км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР