Лъжица мед на гладно е най-разпространената бабина профилактика срещу различни

...
Лъжица мед на гладно е най-разпространената бабина профилактика срещу различни
Коментари Харесай

Какви заболявания може да лекувате с редовно хапване на мед

Лъжица мед на гладно е най-разпространената бабина профилактика против разнообразни болести. Но изследванията демонстрират, че този съвет не е мит, а постоянната консумация на мед може да ви защищити от съществени болести.

Методът се назовава апитерапия и въпреки че в този момент се гледа като различна медицина, резултатите от разнообразни проучвания демонстрират, че в действителност има резултат.

Според апитерапевтът лекар Пламен Енчев лъжичка мед всеки ден на гладно може да ви защищити от бронхит, язва и псориазис.

Самия той споделя, че се е излекувал от продължителен гастрит и колит, като си основал навика постоянно да хапва лъжица мед, малко откакто е станал от леглото, предава Дарик радио.

Консумацията на пчелен мед на гладно не са единствено бабини приказки без смисъл, а в случай че започнете постоянно да го хапвате, ще се предпазите от редица болести на стомашния тракт.

 Мед

Акациевият мед, въпреки това, може да предотврати чревни болести, продължителен хепатит и жлъчно-каменна болест.

Пчелният мед има позитивен резултат и върху нервната система, в случай че го смесвате с чай от лайка. При алергичен ринит също е целесъобразно постоянно да хапвате мед.

Наскоро извършено немско изследване потвърди, че пчеларите доста по-рядко боледуват от злокачествени болести. Освен това живеят със приблизително 3 години по-дълго от хората, които не хапват мед толкоз постоянно.

Медът е измежду най-пълноценните биологични храни, само че не е целесъобразно да го давате на деца под 1 годинка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР