ЛЪЖИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА (в предаването на Цветанка Ризова) .

...
ЛЪЖИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА (в предаването на Цветанка Ризова) .
Коментари Харесай

ЛЪЖИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА

ЛЪЖИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА
(в предаването на Цветанка Ризова)
.
*** Корнелия Нинова съобщи, че Украйна не е отправяла публично искане към България за доставки на оръжие.
Не е истина!
Такова искане беше отправено по формален дипломатически път и на най-голям конгрес с копия до всички страни на Срещата на Букурещ 9, на която присъстваше и България.
.
*** Корнелия Нинова съобщи, че България ще съблюдава европейското законодателство, което не разрешава експорт на оръжие за Русия и за Украйна.
Не е истина!
Забрана за експорт на оръжие за Украйна в никакъв случай не е одобрявана и даже обсъждана.
Не е истина! Лъже!
_________________________________
Защото да вземем за пример през вчерашния ден Европейски Съюз одобри решение за подаяние на оръжие на стойност 450 млн. евро от неговия бюджет, което ще се реализира посредством доставки от страните-членки.
_________________________________
.
*** Корнелия Нинова съобщи, че по предложение на Стефан Янев е решено на Министерски съвет да има разполагане на войски на НАТО у нас.
Лъже!
1. Лъже, тъй като решението за разширение на оперативните сили за бързо реагиране в помощ на всяка страна наоколо до Русия е решение на НАТО, за което е гласувала и България.
2. Лъже, тъй като Стефан Янев предложи вместо натовска част още несформиран чисто български батальон под българско вместо под натовско командване и на българска територия. А след абсурда министър председателят Петков го поправя и с натовски бойци, само че отново под българско, а не натовско командване.
.
*** Да искаш строителство на нови нуклеарни реактори, тъй като са „закупено оборудване“ от Русия (моя бел. – скрап) значи да прахосаш следващите милиарди за окомплектоването му с съветски уреди посредством нарушение на въведените наказания.
Да ги прахосаш, тъй като Русия от дълго време – от десетилетия и десетилетия насам не създава нито такива реактори, нито съоръжение за тях.
.
ЦИНИЗЪМ
.
*** Да не подкрепиш с оръжие нападнатия с експанзия, е поддръжка за агресора, насърчаване на други негови експанзии.
*** Да откажеш налагането на наказания на агресора, е поощряване, поощрявани и на други негови експанзии.

*** Да се правиш на угрижен за фиктивен народен интерес да не се караме с Русия, да искаш да подариш далавераджийски милиарди на Кремъл значи да защитиш ползите на Путин и върхушката му, да ги наградиш с тези милиарди за агпресията. Който изиска България да е негова сфера на въздействие!
.
45 тоталитарни години Българска комунистическа партия беше отделение на Комунистическа партия на Съветския съюз, 30 години преход Българска социалистическа партия е отделение на кремълската администрация и службите й.
Г-жо Нинова, вие български политик и народен представител ли сте, европейски социалист ли сте или сте съветски политик и народен представител от Путиновата „Единна Русия“ в съветската Дума?

Григор Лилов
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР