Кюстендил. Само за тази нощ имаме над 200 възпрепятствани нелегални

...
Кюстендил. Само за тази нощ имаме над 200 възпрепятствани нелегални
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Над 200 нелегални мигранти са възпрепятсвани да влязат в страната само за тази нощ

Кюстендил. Само за тази нощ имаме над 200 възпрепятствани незаконни мигранти да влязат в страната. Това сподели министър председателят и лидер на листите на Коалиция ГЕРБ-СДС в София и Пловдив Бойко Борисов, който е на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “, излиза наяве от видеоклип, оповестен на страницата на Борисов в обществената мрежа „ Facebook “ .

Той благодари на всички граничари за свършената работа.
„ Имаме 20 арестувани вътре, след което граничарите са подали каналджията, превозвача и ги спипахме на Автомагистрала „ Тракия “. Средно на денонощие възпират от 150 до 250 незаконни мигранти. Това е години наред. Имаме както славни лекари и медицински служащи, години наред към този момент България е не запомнила за казуса с незаконната миграция. Един, който го задържахме преди време за трафик на хора, лежа в пандиза, излезе и в първите му дни го хванахме по какъв начин товари 20 души и го задържахме. С съвършените дипломатически и другарски връзки с президента Ердоган и сътрудника Мицотакис незабавно незаконните се връщат на територията на Турция и Гърция “, уточни министър председателят.

Борисов подчертава и на значимостта да бъде построен паневропейският транспортен кулоар 8, който по думите му би трябвало да създадем „ дружно с приятелите ни от Северна Македония “. Коридорът връзва Адриатическо море с Черно море през Албания, Северна Македония и България.

„ Едно време при едно друго ръководство каква беше обстановката с контрабандата на горивата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “, на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Олтоманци “ изключително. Онзи ден беше при мен кметът на Кресна. Обещахме му да се дадат пари, с цел да може да се обтегнат хубави флагове на границата. Хобави са знамената и би трябвало да се пазят постоянно нови. Трябва да бъде горделивост нашият байрак “, разяснява още министър-председателят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР