Квят заменя Гасли в Торо Росо през 2019 годинаДанийл Квят

...
Квят заменя Гасли в Торо Росо през 2019 годинаДанийл Квят
Коментари Харесай

Квят заменя Гасли в Торо Росо през 2019 година

Квят заменя Гасли в Торо Росо през 2019 година
Данийл Квят се завръща още веднъж в отбора на Скудерия Торо Росо през 2019 година, като ще размени в екипа Пиер Гасли, който поема към Ред Бул. 24-годишният руснак бе водач на италианците на два пъти в предишното – първо през 2014 година, а след това сред Гран При на Испания през 2016 и Гран При на Съединени американски щати през 2017 година.

Квят изрече благодарности към екипа на Торо Росо и съобщи, че е благополучен от присъединението си още веднъж към тях.,,От Торо Росо постоянно са ме карали да се усещам като вкъщи си и съм сигурен, че това няма да се промени през идващия сезон. Искам да благодаря и на Ферари, които също ми се довериха и ми разрешиха да се изявя като техен водач. Дори да не бях замесен директно в надпреварите, научих доста и се усещам по-силен и квалифициран за завръщането си в Торо Росо. Никога не съм се отказвал от концепцията да ръководя автомобил във Формула, постоянно съм вярвал в качествата си и това, че един ден ще се завърна измежду колите. Ще дам най-хубавото от себе си за тима и нямам самообладание да стартира идващия сезон “, приключи руснакът.

Германският шеф на Торо Росо Франц Тост също изрече своето мнение по отношение на смяната и идването на Квят в тима.,,Невероятното показване на Пиер Гасли му обезпечи място в Ред Бул през идващия сезон във Формула 1. Това е изцяло закономерно и от позиция на Торо Росо сме горди с него. Колкото до завръщането на Данийл, мисля, че той заслужава още един късмет. Притежава отлични качества с фантастична естествена скорост, която той е доказвал на няколко пъти по време на кариерата си. Той имаше сложни моменти в предишното си, само че съм сигурен, че той е узрял задоволително, с цел да покаже най-хубавото от себе си през идната акция на надпреварите. Ще му осигурим всичко належащо и имам вяра, че му следва най-хубавото. Затова всички в тима са доста задоволени от това, че той се завърна и се готвим за сполучлив сезон дружно “, приключи Тост. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР