Купонджия, пътешественик и любител на луксозния живот е 22-годишният Кристиан

...
Купонджия, пътешественик и любител на луксозния живот е 22-годишният Кристиан
Коментари Харесай

Убиецът на Милен Цветков - богаташко синче, фен на скъпите пътешествия и купоните

Купонджия, странник и фен на първокласния живот е 22-годишният Кристиан Николов, който точно на Великден лиши живота на 54-годишния водещ Милен Цветков, видя HotArena.  

Младежът не крие опциите си на наследник на мастити предприемачи и се хвали със фотоси от разнообразни скъпи воаяжи.  

От профила му във Facebook излиза наяве също, че е фен на щурите технокупони и огромните компании. С днешна дата той е отбелязал, че живее в Берлин, където учат двамата със сестра му. Преди това е приключил столичната немска гимназия, само че наподобява положителното обучение не му е помогнало да съблюдава публичните правила. 

Кристиан е дал позитивна проба за амфетамини и канабис на теста след жестокото меле на бул. " Черни връх " неделя вечер, където с висока скорост от към 100 км. в час връхлетя върху колата на спрелия на червен светофар Милен Цветков.

Това обаче напълно не е първата сходна демонстрация на пътя на Кристиан, защото и преди три месеца той е хванат от видеорегистратор в автомобил да минава на алено със същата кола - скъпо " Ауди " Q7, подарък от майка му за бала. 

Родителите на Кристиан Николов са притежатели на десетки компании с друга активност, като майка му Десислава е съдружничка и директорка във компании на задържания необут Миню Стайков, съобщи lifeonline.bg. 

В бизнеса е забъркан и синът й Кристиан, както и мъжът й Асен Николов, който също има десетки компании с разнообразна активност.

Николов е бил и претендент от Национална движение „Симеон Втори", а на разнообразни обществени събития, жена му Десислава показва непосредственост със Симеон Сакскобургготски, който е гостувал на нея и на Миню Стайков на фирмени събития. 

Кристиан Николов по първична информация е леко потърпевш при злополуката и след обзор е отведен на разпит и задържан. Към момента от Министерство на вътрешните работи не дават никаква публична информация по случая и към този момент над 10 часа няма никаква изясненост за ужаса, лишил живота на 54-годишния Милен Цветков, който оставя две деца сираци. 

По думите на очевидец Кристиан не е бил самичък в колата. С него е пътувал още един мъж, който обаче е избягал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР