Куп задачи, непредвидени закъснения и изтичащи крайни срокове, в един

...
Куп задачи, непредвидени закъснения и изтичащи крайни срокове, в един
Коментари Харесай

Спестете време с тези седем лесни трикчета

Куп задания, непредвидени закъснения и изтичащи крайни периоди, в един миг тази картина може да стане всекидневие и все си повтаряте, че още един ден или даже час повече биха били задоволително, с цел да подредите целия този хаoс... На помощ идват специалистите от „ Хъфингтън пост “, които са разкрили няколко страхотни и простички трикчета, с които времето към този момент няма да е ваш зложелател, написа vesti.bg.
Чакане пред кабинета на лекаря

Изтрийте приложенията, които към този момент не употребявате. Това ще освободи място на телефона ви и ще бъде доста по-подреден.

Сгъването на чаршаф - изключително тези с ластика

Най-бързият метод е да го извършите на топка, само че в случай че въпреки всичко желаете да е вярно и с не чак толкоз гънки... има си метод.



Салонът за хубост

Педикюр или нова прическа – лишава много време, което може да оползотворите като отговорите на всички чакащи писма или подготвите картичките, които следва да поднесете.

Задръстването

Слушайте аудиокнига на 1,5 или 2 пъти по-висока скорост. Повечето приложения за аудиокниги оферират опцията - просто потърсете иконата и я променете на по-бърза конфигурация.



Нещата, които все отлагате

Тествайте химикалките и маркерите на бюрото си и изхвърлете най-сетне тези, които не работят - подсигуряваме, че имате най-малко една. Това ще ви спести много време, в точния миг.

13 неща, които душевен издръжливите хора не вършат

Заплитане на колие

За да можете да отстранявате възел, би трябвало да имате две игли. Прекарайте едната игла през центъра на възела и забодете с другата. Размърдайте двете игли поотделно и ще можете да разплетете възела за секунди.

Сушене на ноктите

Използвайте бързосъхнещ лак. Плътният цвят се реализира с 2-3 пласта лак и чакането сред всеки – ето ги 15-те минути, с които постоянно закъснявате за среща.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР