Култово лице от Преди обед напусна принудително сутрешния блок. Рубриката

...
Култово лице от Преди обед напусна принудително сутрешния блок. Рубриката
Коментари Харесай

Драма. Какво причиниха на култово лице от Преди обед

Култово лице от " Преди обед " напусна наложително утринния блок. Рубриката на тази дама няма да върви към този момент в предаването на Деси Стоянова и Сашо Кадиев. 

Все отново медията не я гони от ефир, дава й поле за изява в друго време.

" Духът на здравето " - рубриката на Неделя Щонова, която от 7 години е част от магазинното " Преди обед " по Би Ти Ви, става независимо предаване.То ще е 30-минутно и ще се излъчва всяка неделя преди обедните вести.

Така здравната графа на доктор Неделя Щонова се връща към началото си, когато се излъчва по един час като настрана предаване в ефира.

През 2015 година обаче програмно решение на Би Ти Ви я слага в " Преди обед ". Точно тогава Щонова била на медицински конгрес в чужбина, който отразявала и за предаването си. Когато й се обадили, че то става 15-минутно и към този момент няма да е независимо, по лицето й избили петна.

А сътрудниците й доктори на конгреса помислили, че е развила псориазис и даже почнали да я успокояват, че към този момент има много модерни способи за отнасяне на заболяването, описа самата Щонова в " Преди обед ". Тя бе измежду гостите на предаването, с цел да се сбогува с водещите Деси Стоянова и Александър Кадиев, написа Шоу Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР